Allmänt, Foto

Fredagen den 13:e

Blombukett

Fredagen den 13:e var en riktig festdag!

Min jobbarkompis A fyllde 50 och hade bjudit in hela avdelningen (alla fyra, inklusive chefen – vi är inte så många) på ”fika” hemma hos henne. Vi möttes av en GIGANTISK smörgåstårta, och trugades på bit efter bit. När vi stönande lutade oss tillbaka och försäkrade att vi inte fick ner en bit till – då tog hon fram den vanliga tårtan! 😯

Gissa om vi var snabba att avsluta jobbet och stämplade ut tidigt den dagen? ”Tårtkoma” är ett härligt ord… 😉

Handväska

När vi köpte blommorna till uppvaktningen så passade jag på att falla handlöst för en handväska medan de andra valde blommor… (Ja, blomsteraffären har handväskor också. Något fel med det?) Eftersom jag hade ett uppdämt behov av att köpa handväskor – jag hittade ju ingen jag ville ha i USA – så slog jag till!

Den är ljusröd (hallonröd?), inte rosa som den verkar på fotot. Det var svårt att få till rätt ljus när jag skulle fota den. Nu är förra handväskan tömd och den nya fylld. Ja, inte fylld till brädden (som den förra väskan) utan det är mycket plats kvar. Jag kan fylla på med ännu fler bra-att-ha-saker! 😉

[tags]50-åring, uppvaktning, blommor, smörgåstårta, tårta, tårtkoma, handväska[/tags]

2 kommentarer på “Fredagen den 13:e”

  1. Ååååh vilken fin! Säg inte att det är blommigt foder i den för då döööör jag avundsdöden.
    USA är inte alltid bästa platsen för shopping!

    1. Nej, dö inte – fodret är enfärgat ljusbrunt, med tunna isydda kanter av det röda skinnet på de små fickorna inuti (för mobil och annat). Såååå läckert! 😉

Kommentarer är stängda.