Allmänt, Dagens outfit, Foto

Fredag

Fredagens outfit

För att fira att det är fredag har jag tagit en topp med massor av glitter. Nitar som får mig att glittra likt en discokula. 😉 Jag matchar den rockiga stilen med svart skinnjacka och en scarf med dekor.

Rockiga örhängen

Till detta har jag – äntligen – lyckats pilla fast mina rockiga örhängen i öronen. Det var inte lätt… Det syns inte på bilden men det är själva böjen som ska pillas in i hålet, så det blir konstig vinkel på allt när jag sitter och försöker pricka rätt. (Andra örhängen har en lång ”raksträcka” att sätta i, som sedan leder upp till böjen, men inte de här.)

Jag har inga speciella planer inför helgen, så vi får väl se vad som händer. Ett hett tips är att jag kollapsar framför TV:n (surprise, surprise 🙄 ) för att se diverse inspelningar jag gjort under veckan.

Förresten så höll jag på att missa säsongspremären av Ice Road Truckers!!! 😯 Jag har inte sett några trailers om att den var på gång, utan det var en ren och skär slözappning som fick mig att inse – när jag landade mitt i första avsnittet – att de kört igång igen. En del nya personer, samt nya intriger och ”the dash for the cash”, förstås. Härligt! 😉

[tags]dagens outfit, glitter, örhängen, Ice Road Truckers[/tags]