Allmänt, Foto

Måndag

Höst

Så var det måndag igen. Det finns inget roligare än att gå runt och stråla som en sol och utropa: -Äntligen måndag! åt jobbarkompisarna. 😉

Dagens outfit är rester från fredagen, d v s jag ansåg att de kläderna duger idag igen. Däremot har jag bytt örhängen, då jag inte riktigt hade tid att börja tjorva med de jag hade i fredags. Så fort jag kommer hem plockar jag av mig alla smycken, så jag har gått utan hela helgen. Hemma är smyckefri zon.*

Under helgen har jag dels rensat av köksbänken, dels sorterat smycken i påsar. Det är fortfarande lite kvar att rensa från köksbänken men det får vara någon vecka till. Om jag städar undan det nu, kommer jag aldrig att hitta det igen och det är sådant jag behöver nästa vecka.

Smyckena jag samlat på byrån i hallen är nu packade i små påsar och vilar i korgen där jag har alla tidigare smycken. Däremot har jag plockat fram de sista oanvända smyckena jag köpt i USA för att äntligen komma ihåg att använda dem också… 🙄 De är visserligen ”påsade” de också, men jag har lämnat dem ovanpå byrån – tills vidare.

Veckans matsedel är fixad, med reservation för ändringar. Det beror på vad som finns i affären när jag åker och handlar efter jobbet idag. Veckans reklamblad gäller från idag, men varubilen kommer först imorgon, så en del saker har ibland hunnit ta slut innan jag handlar. Det är ingen större katastrof (jag får ju handla varje dag om jag vill) men det känns bra att ha allt hemma inför veckan.

[tags]måndag, dagens outfit, örhängen, smycken, köksbänken, matsedel[/tags]

*) Med undantag för ett par halsband jag kan bära flera veckor i sträck, men de var inte framme nu.