Allmänt, Foto

Nya lampor

Lampan Kvarnå

Jag köpte bland annat två nya lampor till vardagsrumsfönstren när jag var i det stora blå varuhuset. De är i vitt glas, lite randiga och inte för stora – varken på bredden eller längden. (Jag hittar inte lampan på webben; kan vara antingen sprillans ny så den inte finns där än, eller också en utgången modell som inte marknadsförs.)

Egentligen tänkte jag köpa en annan modell av lampa, men tyckte den var för bred när jag väl såg den i verkligheten. Den jag redan har är för hög för att passa min stil, och den jag hade innan dess är lite för låg. 🙄 (Fruntimmer!)

I vilket fall som helst så tjänade jag 400 spänn på lampköpet! Hurdå ”tjänade”? Jo, de lampor jag först tänkt köpa kostade 249:-/st och de här bara 49:-/st, alltså tjänade jag 400 kronor på två lampor innan jag ens nått kassan. 😉

Min vana trogen har jag inte packat upp från påsen än, den måste få mogna på kökssoffan ett tag först. Jag har till och med kvar saker i bilen, men ikväll ska de bäras in. Jag orkade inte i måndags och glömde bort dem igår. (Det är de efterlängtade dörrarna till bokhyllorna, som jag ändå inte har tid att sätta fast förrän till helgen.)

Dessutom har jag gjort ett fynd i källargaraget! När jag bar in utemöblerna för ett par veckor sedan hittade jag en låda med bra-att-ha-saker, både från IKEA och andra ställen, som jag sökt efter. Juniorerna har tvångsstädat min kökssoffa och tydligen burit ner en låda med grejer till källaren. Resten av prylarna har hamnat i hallskrubben, där jag givetvis sökt efter det jag nu hittade i källaren. Ja, ja. Nu vet jag.

Kökssoffan är en väldigt bra uppfinning, men jag måste nog ställa den någon annanstans än i köket. Den står så behagligt placerad precis innanför dörren, så det är hur enkelt som helst att ställa ifrån sig saker där. Saker som sedan står kvar… Sitta på soffan? Nej, det går inte!

[tags]IKEA, lampor, Kvarnå, dörrar, kökssoffa[/tags]