Allmänt, Foto

Bra att ha

Bra-att-ha-grejer

Som av en händelse 🙄 ”råkade” jag ragga upp kompisen C till en shoppingrunda i L på söndag. Dessutom – återigen som av en händelse – prickade vi in ett besök hos B och J i den nya lägenheten. Äntligen är de inflyttade, även om det är mycket kvar att göra. De tar ett rum i taget och gnor på bäst de kan.

Självklart visade sig lille J från sin bästa sida och var idel solsken! 🙂 Nysoven, nyäten och nybytt lät han sig villigt lyftas runt och skina som en sol åt alla närvarande.

För att återgå till shoppingrundan: nu vet jag vad ”ingenting” kostar. Jag följde med in på en affär där jag inte skulle köpa någonting, bara vara sällskap, och det kostade mig 200 spänn. Så då vet ni. 😉

Annars köpte jag en massa bra-att-ha-saker; en del var planerade inköp, andra helt oplanerade. (Och självklart fick jag inte tag i det jag verkligen var ute efter – men vem bryr sig om hundra år…? Nu har jag orsak till en ny shoppingrunda om ett par veckor.) Precis som det brukar vara när jag shoppar, alltså! 😉

Veckans matsedel* är fixad (yoghurten är slut 😆 ). Effektiv som jag är *host host harkel* tänkte jag förbereda inför morgondagens köttgryta: skala, skiva, tärna det som ska skalas, skivas, tärnas. Därför sitter jag vid datorn nu. 😕

Det är inget att bli förvånad över – jag måste ha en ljudbok för att kunna skala, etc. Då går hushållsarbetet som en dans (nåja)! 😉 Diskmask ska tömmas (och fyllas lite grann), grytor ska diskas, knivar ska vässas, o s v.

OK, nu är boken köpt, nedladdad, extraherad och överförd till MP3-spelaren. Mot Sherwoodskogen köket!

[tags]shopping, bra att ha, lägenhet, matsedel, förberedd, Harlan Coben, Stanna hos mig[/tags]

*) Om ni tycker att risotto börjat dyka upp ofta på mina matsedlar så beror det på att jag köpt en (onödigt) stor bit ost, som jag vill hinna använda upp innan den börjar mögla.

4 kommentarer på “Bra att ha”

Kommentarer är stängda.