Allmänt, Foto

Tisdag

image

Solen har kommit fram och får dimman att lätta. Dagens middag är förberedd, precis som jag tänkte igår, åtminstone vad gäller grönsaker/rotfrukter. Jag har inte tärnat köttet (som köptes i hel bit) eller skalat och klyftat löken. Det gör jag när det är dags att laga maten.

Ikväll kommer jag också att få det tvivelaktiga nöjet att frisera sonen. Vi är inte helt överens om hur klippmaskinen ska ställas in 🙄 men det brukar bli bra till slut ändå.

Jag har bokat tid för service av bilen, som jag brukar göra varje oktober. Då vet jag att den är genomgången inför vinterns prövningar och den kommande besiktningen. Det hjälper inte med urringat och kort kjol för att få bilen godkänd. Inte nu längre. :mrgreen:

Besiktningen, ja… Den flyttas längre och längre bort för varje år. Den här gången blir det inte förrän i december. Eftersom kallelse går ut flera månader i förväg, provade jag byta till en tidigare tid. Jomenvisst att det inte gick. 🙁 Jo, en vecka tidigare, men det var jag ju inte hjälpt av. Mitt minne är kort, så jag får hoppas jag inte glömmer bort tiden.

[tags]dimma, middag, klippning, service av bilen, besiktning[/tags]