Allmänt, Foto

Löneförhandling

Money, money, money...

Årets löneförhandling är klar. Vi får inga stora summor den här gången (heller) men en liten löneökning är ändå en ökning. 😉

För någon vecka sedan var jag på jakt efter något jag plockat undan, och råkade öppna den så kallade ”leksakslådan” i köket. Det är nedersta lådan i en av hurtsarna, där det förvaras lite hopplockade saker som är barnvänliga (eller barntåliga, hur man nu vill tolka det).

Det jag sökte fanns inte där, däremot en plastlåda med godis och en liten dricka?!? 😯 Någon unge måste ha glömt det där för länge sedan, för de få saker som var datummärkta hade gått ut 2010… Om vi säger som så: gammal choklad är inte gott! (Jag provsmakade förstås. Endast i vetenskapligt syfte. Jag var inte alls godissugen, inte alls. 🙄 )

Under kvällen har jag hunnit frisera sonen. Det är inte allt för svårt, då jag bara behöver köra klippmaskinen genom håret på honom (och putsa lite vid öronen). Det största problemet med hans hår är att det är tjockt, hinner bli alldeles för långt och så växer det i virvlar i hårbotten. Jag får ta flera vändor med klipparen innan det är jämnt.

[tags]lön, godis, gammal choklad, klippning[/tags]

4 kommentarer på “Löneförhandling”

    1. 😆 Nej – och inte i chokladpengar heller! (Även om det skulle vara en bra idé vissa dagar…)

  1. Dreadlocks. Lösningen på att slippa klippa (oh, rimmade!) tjockt ostyrigt hår. Man behöver inte tvätta det heller. Och småkrypen i julgranen gillar miljöombyte.

    1. *ryser* Med dreadlocks skulle jag inte släppa honom över tröskeln! Eller också skulle det bli en riktigt kort snagg…

Kommentarer är stängda.