Allmänt, Foto

Tejp

Dörrskylt

Man kan ha mycket roligt med dubbelhäftande tejp!

Nu har jag satt upp skylten jag fick i födelsedagspresent, eftersom jag – till slut – kom ihåg att köpa dubbelhäftande tejp. Allt för att slippa sätta en skruv eller spik i dörren.

Kattkrok

Äntligen är kattkroken på plats! Jag fick den i julklapp (ja, den har väntat ännu längre än kattskylten på att bli uppsatt) men blev liggande, då jag inte ville spika/skruva på insidan av skåpdörren.

Nu har jag ”bara” kvar att sätta upp krokarna jag köpte till badrummet. Det är speciella krokar, som ska gå att ta bort utan att lämna klisterrester på underlaget. Jag hade tänkt hänga upp en tavla i badrummet, utan att göra hål i våtrumsmattan på väggen. Tyvärr är den planerade tavlan för tung* för den största (stadigaste) kroken, så jag får välja en annan tavla – eller ta till en spik. *i-landsproblem*

[tags]dubbelhäftande tejp, krokar, tavla[/tags]

*) Det står tydligt på krokarna hur mycket man kan belasta dem, men jag fick inte tag i de allra starkaste krokarna. Det fanns bara små krokar, så jag ska fundera lite innan jag sätter upp tavlan. Spik eller mindre tavla?