Allmänt, Foto

Blivande lik

wpid-20130605_201853.jpg

Detta är sommardäck. Jag ville bara illustrera med en däckbild.

*haha*

När A bytte till vinterdäck på min bil, muttrade han något om en död råtta bakom däcken, äckligt blablabla… Jag lyssnade med ett halvt öra och ryckte på axlarna. Nu var den ju borta, problemet var löst, eller hur?

I morse när jag drog upp garagedörren, virvlade några torra höstlöv runt fötterna på mig av vinddraget från dörren. Ett av löven hade päls och svans, och sprang (nästan) över mina fötter och in under bilen…

Tja. Vem som än byter till sommardäck på min bil kommer att få en mindre trevlig överraskning, om den nya råttan väljer att lägga sig ner och dö på samma ställe som den förra råttan.

Frågan är om jag ska berätta det åt A eller inte. :mrgreen:

(Jag funderade faktiskt ett par sekunder om jag skulle gå och hämta madamen – råttdödaren – för att stänga in henne i garaget under förmiddagen, men bestämde mig för att det inte skulle vara särskilt snällt. Speciellt inte mot madamen. Råttan bryr jag mig inte om.)

[tags]råttor, möss, garage[/tags]

2 kommentarer på “Blivande lik”

  1. Men fy vad äckligt! Vad är det med djur och bilar egentligen? Har hört storys om katter som placerat sina ungar där, fåglar som byggt bo… Fast råttor är nog strået värre…

    1. Råttan lever fortfarande (lördag samma vecka)!

      Den här råttan verkar bo bland mina blomkrukor, inte bakom bildäcken. Jag hittade den när jag skulle fylla på solrosfrön i fågelmatarna. Nästa gång tar jag med mig katten…

Kommentarer är stängda.