Allmänt, Foto

Lästörst

wpid-20130812_081442.jpg

Det är ett tag sedan jag lyssnade mig igenom den här boken. Efter den har jag hunnit med att lyssna på ytterligare ett par andra böcker, men har nu drabbats av total idétorka vad gäller ljudböcker.

Som vanlig bok tänker jag beställa Peter Robinsons senaste deckare och ett par av Stephen Boots böcker, då jag verkar ha missat en? Jag har i alla fall inget minne av att ha läst den. Hans senaste bok har inte kommit ut på svenska än, så jag avvaktar med beställningen tills jag kan ta alla tre i samma paket.*

Till våren är det dags för den allra, allra sista av Reginald Hills böcker. Den verkar vara en fortsättning på den senaste boken av honom som jag läst (Hört? Minns inte vilket.) och jag ser fram emot den!

[tags]böcker, läsning[/tags]

*) Ja, jag veeet… ”Det är mycket bättre att läsa på originalspråket” – men jag är alldeles för dålig på engelska för att ge mig in på ett sådant äventyr, speciellt om jag ska läsa på kvällarna när jag är trött i huvudet. Jag har inte börjat lyssna på dessa författare – än. Ibland är lugnet med en god bok och en mugg te, till ljudet av katter som slåss kräks klöser på mattan väggklockans tickande, vad som behövs för att gå ner i varv.