Allmänt, Foto

Galna talgoxsjukan?

Talgoxe

På min väg till L, då jag skulle serva bilen och hälsa på B med familj, stannade jag till på en parkering längs E4:an för att ta en bensträckare (läs: rökpaus). Då kom en talgoxe som var alldeles galen! 😯

Den satt på backspeglarna, fönsterlisterna, vindrutetorkarna, själva bilen – och försökte även sätta sig på mitt huvud, men det gick jag inte med på. Talgoxen var helt orädd, och pickade på bilrutorna. Månntro den såg sin spegelbild? Väldigt sällskaplig var den, i alla fall. Lite för sällskaplig för mitt tycke, då jag nästan fick den med mig in i bilen… 🙄

Väl framme i L gick bilservicen snabbt och bra (inga problem den här gången – heller), så jag kunde dra vidare till barnbarnet, med de grejer jag hade med mig åt honom. Jag shoppade lite åt honom när jag var på IKEA senast, på beställning av hans mor.

Det är så roligt att träffa lille J! Han skiner som en sol och är så stadig i kroppen. En riktig liten biff, måste jag säga. Rund, men hård – bara muskler. Och glad! 🙂

[tags]talgoxe, service, Mazda, barnbarn[/tags]