Allmänt, Foto

Fuskbrasa

image

En liten fuskbrasa på en restaurang jag besökt.

Nu är min blogg igång igen, som vanligt! Gissa om jag saknat den – och er, för utan er (mina kära läsare) är det inte lika roligt att blogga!

Självklart har det hunnit hända massor under de dagar bloggen varit nere. Lika självklart kommer jag inte ihåg något nu, när jag äntligen får sitta och skriva här igen… Nåja, skrivandet kommer väl igång igen så småningom. Huvudsaken är att det nu är möjligt igen.

Jobbresa
Få se… Hmmm… I måndags var jag med jobbet till B, där vi åt, shoppade och fikade. 😉 Jag köpte en kasse full med pocketböcker, och var nöjd med det. Trots allt har jag garderoberna fulla med ingenting att ha på mig, så jag tyckte inte jag behövde fylla på med mera kläder.

Eftersom jag var ledig i fredags, och vi var borta hela måndagen, så har jag haft lite fullt upp med att försöka komma ikapp med mina ordinarie arbetsuppgifter under resterande dagar. Nu har vi halv dag imorgon, men jag är nästan ikapp.

Missade foton
Jag är förskräckligt dålig på att komma ihåg att ta bilder! 🙄 Idag tänkte jag faktiskt ta ett foto av dagens jobb-outfit, som gav mig många komplimanger (!!!), men då ringde det – och ögonblicket försvann. Ni får se en annan version av den imorgon. Om jag hinner ta en bild. 😉

Ökad skaderisk för äldre
Haha! Ni har säkert alla hört att för äldre ökar skaderisken i hemmet? En morgon skulle jag klä på mig, krängde en tröja över huvudet och slog därmed ut med armen – rätt i kanten av myggfönstret som jag låtit stå kvar i sovrummet, lutat mot fönsterbrädet. Där fick jag för att jag varit lat och låtit det stå kvar! Det gav mig blåa knogar och en ömmande svullnad vid fingrarnas bas. (Ingen fara, nu är handen bra igen!)

Jag känner mig som en pensionär, då jag sedan tidigare funderat på att köpa sådan där ”antihalktejp” att använda i vindstrappan. 😳 Det beror på mina nya sockor. Förr använde jag endast bomullssockor, och de halkar inte i trappan, men nu har jag även sockor av nylon/polyester/whatever – för att inte tala om yllesockor… De är blixthala i trappan, även om jag inte fällt mig än. Som tur är, så är jag rätt väl vadderad runt om 😉 men det kan gå riktigt illa.

Hemlig middag
Veckan har snart gått, och jag har en hemlig middag att servera åt A – men inte imorgon, då han ska ut och äta med jobbet. Det är ingen fara på taket, jag fixar den middagen någon dag när han har tid. Jag har provlagat den åt mig själv tidigare, och lyckades riktigt bra.

Halloween/Allhelgona
Det är ikväll (31 oktober) det är halloween. Med lite tur slipper jag ungar som kommer och vill ha godis. Då kan jag äta upp allt själv! *he he* Sedan tar Allhelgonahelgen vid, och då delar jag inte ut något godis. Jag har redan laddat bilen med gravljus OCH en braständare, så i år ska jag väl få fjutt på ljusen utan att bränna fingrarna.

Tänkte åka upp till gravarna och tända ljusen direkt efter jobbet imorgon – och så en sväng sent på kvällen, då alla gravar är pyntade och ljusen tända. Det är faktiskt väldigt stämningsfullt, speciellt som begravningsplatsen ligger i en slänt – man ser ljusen på alla gravarna från parkeringen nedanför.

[tags]jobbresa, dagens outfit, skador, gammal, middag, halloween, allhelgona[/tags]