Allmänt, Foto

Dagens outfit

Hot Sexy Mama

Hot Sexy Mama – i plusversion

Jag serverar er dagens variant av DLS (Den Lilla Svarta), även känd som ”begravningsklänningen”… Det tar emot att använda svarta kläder, men i brist på bröd får man äta limpa, eller hur det nu var. 😉

Hur som helst: klänning från Ellos, leggings från Walmart (via syrran), bälte ett reafynd från Dressbarn, sjal köpt i ett marknadsstånd i somras. Joggingskor från Kouma, köpta på ”Tex-Mex” 😉 på andra sidan gränsen.

Örhängen

Jag lägger in en bild på mina stora, dinglande örhängen också, då de inte syns på bilden. Lade en enkrona bredvid, så ni ser hur stora de verkligen är. De kommer antagligen från Walmart – jag köpte smycken i varenda affär och minns inte exakt vilka som köptes var.

Idag, go’vänner – idag är det *F*R*E*D*A*G*!!! 😆

[tags]svart, klänning, Ellos, Walmart, Dressbarn, Kouma[/tags]

2 kommentarer på “Dagens outfit”

Kommentarer är stängda.