Allmänt, Foto

Polkagrisar

Polkagrisar

Idag har vi ”halvdag” på jobbet, d v s vi får sluta kl 13:00 ”om arbetet så tillåter”. Däremot får vi ingen lunch, utan trycker in en extra kafferast istället. Då brukar vi också beställa smörgåsar som fika, för att inte bli allt för utsvultna under dagen. En sorts ”halvlunch”, alltså. 😉

Den här gången provade vi beställa från ett annat ställe än det vanliga – och det var en stor besvikelse. Tyvärr, då de annars har god mat där, men mackorna levde inte upp till våra förväntningar.

 • För mycket bröd (i o f s brukar jag alltid tycka det är för mycket då man får en hel baguette).
 • Inget smör eller annan röra på brödet, så det var väldigt torrt (även om brödet var färskt).
 • Kombinationen skinka, ost och räksallad var ingen höjdare. Räksalladen var dessutom ”gömd” inuti osten och skinkan, så den nuddade inte brödet. (Det hade ändå inte hjälpt mot ”torkan”, den hade behövt vara lösare i konsistensen för att göra nytta.)
 • Priset var däremot bra!

Jag får äta polkagrisar till lunch istället. Och så finns ju grillen här utanför, där jag ändå tänkt stanna till innan jag åker upp till gravplatsen för att tända ljusen.

Dagens hemliga middag får fortsätta att vara hemlig till någon annan dag, då A ska ut med jobbet/kompisar och äta ikväll.

[tags]lunch, mackor, besvikelse[/tags]

2 kommentarer på “Polkagrisar”

 1. Men snacka om fail, hur jäkla svårt ska det vara att göra en god macka liksom??
  Hoppas att grillen mättar! Eller polkagrisarna… 😉

  1. Jomenvisst!?! Jag ska snacka med dem nästa vecka – ifall inte någon av mina jobbarkompisar gjort det – för de ville ha feedback.

   Det blev bara två polkagrisar till lunch, och sedan glömde jag grillen. Ville bara fara och tända ljusen vid gravarna så snabbt som möjligt. Jag lagade mat när jag kom hem istället. Ingen risk att jag svälter ihjäl! 😉

Kommentarer är stängda.