Allmänt, Foto

På jobbet

Advent

I fredags har jag adventat färdigt på jobbet: en elljusstake i fönstret – punkt slut.

Hemma är det lite mer pynt, alltså har jag tre elljusstakar och en stjärna, förutom den obligatoriska ljusstaken på köksbordet med fyra (röda) stearinljus. Mer julpynt än så blir det inte hos mig. (Sedan tidigare har jag en ljusbricka på köksbänken, med vita ljus, så den passar alla årstider.)

Jag orkade inte blogga igår, efter en heldag på bl a IKEA. Däckade direkt jag kom hem, ungefär. Tre blå påsar följde med mig hem, fyllda med varor både till mig och andra. En barnstol levererades direkt, då jag ändå körde förbi deras hus på vägen hem. Jag fick hålla i baby K och sniffa babynacke, men inte var det samma känsla som med lille J. 😉 (Vadå känslomässig bindning?) Mysigt var det, i vilket fall som helst!

Syrran och hennes man följde med till IKEA, men det enda hon köpte var tre julbordsplatser?!? B fick skjutsa runt en tom vagn, tills min blev överfull så jag fick börja lasta i deras vagn också… (Jag sa ju att jag hade tre blå påsar med mig hem!) Det berodde mest på att ett gäng kuddar som jag köpte inte var förpackade, utan ”lössläppta”. :mrgreen:

Planerna för dagen är att plocka upp och få undan allt jag köpt, då påsarna fortfarande står i köket och blockerar genomfarten. Kuddarna ska provliggas i soffan, nya filtar ska fram, spjälsäng ska bäddas färdigt tills nästa gång de kommer. 😉

[tags]advent, IKEA, julbord, barnstol, kuddar[/tags]