Allmänt, Foto

Årets jobbjulklappar

Te och godis

Så har vi haft en snabb julfest, eller vad det ska kallas.

Alla samlas i ett stort rum, glögg och pepparkakor delas ut, jultal hålls, och vi får köa vid julklappsbordet. I år var det *surprise surprise* te och Årekolor. (Inga ljuslyktor den här gången?!? 😯 ) Det räcker, jag hade inte förväntat mig mer.*

Sedan går alla till fikarummet, där frukt- och chokladkorgar står framdukade, tillsammans med kaffe och julstjärnor av smördeg. Vi har diskuterat julplaner vid det bord jag satt, då många tar ledigt över jul och nyår. En del börjar ledigheten redan efter lunch.

Inte jag, jag jobbar alla vanliga dagar den här julen/nyåret, eftersom jag var långledig förra julen. Någon annan kan ju få vara ledig istället. (Läs: jag har slut semesterdagar, jag hade ju ett par veckor extra semester i maj.)

Idag har vi på min avdelning tänkt gå ut och luncha tillsammans. Dels för eventuella ledigheter, dels för att vår chef (som också följer med) fyller år imorgon.

UPDATE
Hoppsan, det blev ingen gemensam lunch! Snopet, då jag lämnade lunchlådan hemma med motiveringen att den får bli middag istället. Nåja, jag har inte långt till Grillen från jobbet, så jag behöver inte vara hungrig. 😉

[tags]julfest, julklappar, fruktkorgar, choklad, ledighet, semester[/tags]

*) Jag skojar bara om ljuslyktorna, eftersom vi fick sådana för några år sedan. När jag tänker på årets julklappar kommer jag däremot att minnas några långa näsor… :mrgreen: