Allmänt, Foto

Dilemma

Julblomma

Jag har drabbats av ett dilemma. Fick en ”julblomma” igår, men jag vet inte om den är riktig eller plast!?! Jo, jag har provat sniffa på den, men den luktar bara röd sprayfärg och glitter.

Ja, ja. Jag får väl göra som jag brukar: ställa den någonstans och se om den skrumpnar ihop så småningom. Tror inte den överlever länge ändå, då bladen är täckta av färg.

Dagens planer är tvättstugan och dammsugaren. Så fort jag tagit mig från datorn och/eller TV:n… Jag har faktiskt bytt i sängen i morse, och planerar att – vid första besöket i tvättstugan – ta upp de nytvättade lakanen och bädda rent i gästrummet, även i spjälsängen. Och – håll i er! – vika tvätt och stoppa undan den där den ska vara! ;shock:

Janssons frestelse ska lagas idag och (efter att delvis ha ätits till middag) pytsas i burkar till frysen. Sill ska skäras upp och förpackas snyggt i glasburk (inte i de inplastade plastaskar filéerna ligger i nu). Laxen ska vändas sista gången idag, och ska hamna även den i frysen – men först imorgon, när jag hämtar upp skinkan.

Jag har full koll på maten och alla julklappar är inslagna. Hur går det för er?

[tags]julfrid[/tags]

4 kommentarer på “Dilemma”

    1. *haha* Du kanske måste skicka de andra till julfirandet på Ön medan du själv stannar hemma framför TV:n? Är inte det en lockande tanke…? 😉

    1. Jag vet fortfarande inte om den är plast eller äkta, så jag tror jag avstår vattningen. Den kommer ändå att dö förr eller senare – så går det för alla blommor hos mig.

Kommentarer är stängda.