Allmänt, Foto

Halka

image

Igår var det blött ute, som frös till hård blankis över delar av gården, speciellt framför bron. I natt kom det någon centimeter snö ovanpå det – och jag har inte sandat… 🙄 Jag har inte skottat heller, så det blir riktigt spännande att försöka ta sig till jobbet imorgon – och hem från affären med mina sista-minuten-inköp.

Nu är det inte så ”juliga” inköp jag ska göra, utan det är t ex tvätt- och sköljmedel (håller fortfarande på med tvätten), tandkrämen håller på att ta slut, etc. Det som eventuellt hör julen till blir om jag köper mer mjölk. Annars har jag allt. (Och har jag glömt något så får det vara.)

Den kommande veckan tänker jag inte göra någon matsedel. Jag vet inte hur länge julmaten räcker, eller hur många vi blir, vilka dagar vi äter hemma, o s v. Jo, julafton är vi bortbjudna, A och jag, men de andra dagarna vet jag inget om.

[tags]halka, osandat, handla, matsedel[/tags]