Allmänt

Vardag

Är det tillåtet att längta efter vardag mitt bland alla helger?

Jag behöver ”komma i ordning” igen, efter all julmat och alla lediga dagar. Just nu försöker jag skriva ihop en handelslista med vad jag ska äta under veckan (julmaten är slut!) men kommer inte på något alls. Minnet är helt blankt. Jag kommer nog aldrig att laga mat igen, känns det som. 🙄

Till nyår brukar man ju äta något lite festligare än vanligt. Tja… Varma mackor med skinka och ost, visst låter det festligt? Speciellt om jag kan äta det framför TV:n i lugn och ro. Ja, visst ja. Jag har ju två katter som stenvägrar att gå ut i blötvädret och istället gör av med sin överskottsenergi genom att försöka döda varandra ett par gånger om dagen. Glöm det där med lugn och ro. 😉

[tags]vardag, matsedel, handelslista, nyår[/tags]

2 kommentarer på “Vardag”

  1. Visst finns det nackdelar med ledighet. Det blir så jobbigt att hoppa in i ekorrhjulet igen. Därför var det skönt att gå till jobbet idag. Sen gjorde det ju inget att det både var måndag o fredag på samma dag! Gott nytt år!

Kommentarer är stängda.