Allmänt, Foto, Katter

Festklädd

Festklädd

Efter ”Grevinnan och betjänten” kunde jag inte hålla mig längre. Det var dags att krypa i feststassen: nytvättad fleecemorgonrock och prickig pyjamas (och fårskinnstofflor, men de syns inte på bilden). Kvällen kommer att bli perfekt!

Chokladask

Jag har nämligen en chokladask också, som jag sparat till detta viktiga ögonblick. Om det står ”Baileys” på den så räknas det nästan som en drink, eller hur? 😉 Speciellt med hett kaffe som tillbehör.

Det är dags att börja planera inför nästa år. Jag ger inga nyårslöften, och gör inga sammanfattningar av året som gått. Enda skillnaden mot tidigare år, är att 2014 ska jag för första gången hänga upp en almanacka från Byn i mitt kök. Farsan är med på en bild i den.

Till jobbet ska jag ta en av Kattakutens almanackor, som jag – som vanligt – glömt att ge juniorerna i julklapp. Jag köper alltid tre stycken, men så länge i förväg att jag hinner glömma bort dem innan det är jul. Det är ju för den goda sakens skull.

[tags]morgonrock, choklad, Baileys, almanacka, kattakuten[/tags]