Allmänt, Foto

Så börjas det

Mikrovågsugn

En gammal trotjänare…

Gonyttår på er allihop! Hoppas utsvävningarna igår inte gett allt för mycket skallebank idag. Själv höll jag mig till kaffe och chokladpraliner.

Det nya året börjar med en jakt på ny mikrovågsugn. Den gamla har börjat brumma så in i bomben när man slår igång den, men den fungerar fortfarande (även om det bara är en tidsfråga innan den ger upp helt och hållet).

Gick in och kollade på välkända märken – och fick en chock! 😯 En vanlig sketen mikro kan tydligen kosta hur mycket som helst!?! Alltså, jag tänker inte betala femtusen spänn för en mikro; femhundra är mer i den klass jag tänkt mig. Jag ska ju bara ha den att värma mat i, för guds skull! Inget grillelement eller annat tjafs. *skakar på huvudet*

Nå, jag får väl kolla lite i affärerna här vad som finns i mikroväg, då jag inte vet vilket utbud de har. Att spana in mikrovågsugnar har liksom inte legat särskilt högt på priolistan tidigare, så jag vet inte ens vilka affärer som säljer sådana. Det lär visa sig. Jag har några förslag. 😉

[tags]mikrovågsugn, mikro, micro[/tags]