Allmänt

Tusan också

Jag hittade precis en räkning jag glömt att betala! 😯

Fler och fler företag har börjat skicka faktura som e-post – och jag läser, noterar, stjärnmärker, och glömmer… *suck* Ytterst irriterande. Mest irriterad blir jag på mig själv som inte betalar dem direkt de dyker upp. 🙄

Nu blev den här liggande i min mail, som jag idag kikade igenom (på jakt efter något helt annat). Oops! Den dök upp mitt i julklappsrushen och jag tänkte betala den när jag betalade de andra räkningarna. Jo, tjena. Då hade mitt minne för länge sedan raderat att jag skulle kolla mailen också. 😳

Från det ena till det andra: är det bara jag som är trött idag? I morse funderade jag allvarligt på att ringa och jämka ihop med mina medarbetare att jag skulle kunna ta ledigt dessa två klämdagar… Detta fast jag lovat att arbeta varje vardag under jul & nyår & trettondag.

[tags]räkningar, e-post, trött[/tags]