Allmänt

Måndag – nej, tisdag

Enda trösten idag är att det inte bara är jag som fått veckodagarna om bakfoten. 🙄

Nu är alla helgerna över för den här gången, så det finns en chans att jag hittar tillbaka till vardagen igen. Kommer igång med matsedel och veckohandling, t ex. Mina måltider har varit väldigt snuttifierade den senaste tiden* och det kommer att bli ett hårt arbete att styra upp allt igen.

Vädret är fortfarande varmt (det snöar kramsnö idag) men det ska bli kallare framåt helgen. Tror jag. Då får jag väl gnälla över kylan istället. 😉 Nu har faktiskt halkan gett med sig – föret och fotfästet har varit riktigt bra under den gångna helgen.

Jag har roat mig med att fixa till mina Youtube-klipp som (p g a uppdateringar) slutat visas i bloggen. Det var inte så många, 50-60 st**, men oj vilken tid det tog! Jag glömde t o m att äta middag igår, för att jag satt vid datorn och ”skulle bara”…

Jag upptäckte också att många av mina tidigare foton försvunnit – men dem orkar jag inte gräva fram igen. De är ju ändå bara skrotbilder, mestadels på katter. Jag minns inte vilken bild jag använt i de olika inläggen.

UPDATE
Jaaa, jag lyckades få ihop en matsedel för denna veckas fyra vardagar! Med förbehåll för ändringar – som vanligt…

UPDATE 2
Jag har redan hunnit ändra matsedeln två gånger – men det blir någon sorts mat alla dagar. Det jag köper hem och inte hinner äta under veckan får jag väl äta till helgen. *rycker på axlarna*

[tags]fel veckodag, matsedel, veckohandling, kramsnö, Youtube, foton[/tags]

*) Man klarar sig länge på te (eller yoghurt) och smörgås till frukost, lunch och middag…

**) Det är alltså totalt, under åren som gått. Många hade försvunnit från Youtube av olika orsaker, och så har klantskalle-jag inte märkt upp inläggen med vad det var för video… 🙄 De flesta gick att lista ut, en del har jag tagit bort och nu har jag märkt upp alla (ifall de försvinner igen). Alla filmer som ligger inbäddade i inlägg, kanske jag skulle säga. Det finns ett par tre inlägg där jag bara länkat från text till Youtube, och där iddes jag inte börja gå igenom allt. Någon annan helg, kanske?

2 kommentarer på “Måndag – nej, tisdag”

Kommentarer är stängda.