Allmänt, Foto

Galen

Paket från Ellos

Jag måste vara galen!

Det började med att jag skulle beställa nya joggingbrallor, att använda här hemma. Sedan ”råkade” jag slinka in på rean och hittade några jeans där. Vidare till de ordinarie (icke-reade) kläderna och hittade ännu fler jeans.

Jag brukar beställa en stor laddning jeans för att prova vilka som passar bäst, och sedan skicka tillbaka de andra. Inte den här gången… Jag ska behålla allihop!!! Kolla hur stor påsen är! (Jag satte en elljusstake framför, för att visa storleken.) Det är tre joggingbrallor och inte mindre än sex jeans! Jag måste ha blivit galen!!! 😯

(Bara jag inte ångrar mig, men jeans måste jag ju ha. Just nu har jag ett enda helt* par jag kan klämma på mig med långkalsonger under.) (De här är provade med långkalsonger på.)

[tags]jeans, Ellos[/tags]

*) Problemet med feta lår är att jeans – och andra byxor – snabbt nöts sönder mellan benen, då sömmarna på insidan av låren nöter mot varann hela tiden. Det går inte att laga på ett vettigt sätt.