Allmänt, Foto

På plats

Samsung-mikro

Nu är min nya mikro på plats!

Inget mer svammel med okända märken; jag tog en från Samsung. Det är en enkel modell, med få extra funktioner och inget krafs, typ grill eller så. Jag ska värma rester, koka gröt eller djfr gröns i den. That’s it. Mer behövs inte.

A hjälpte mig packa upp och installera den, och vi provade med en kopp vatten att den funkade. Däremot behövdes tre möbeltassar på varandra under ett av ”benen” för att få den att stå jämnt på köksbänken. Det beror inte på mikron, det är bänkskivan som blivit ojämn under årens lopp – den har ”slagit sig”, som vi kallar det när något blivit skevt.*

Jag drömmer om inte bara en ny bänkskiva (eller två, jag har en liten bänk också) utan en totalrenovering av köket – men jag ids inte. Det funkar ju som det är nu. Bänkskivor går nog att ordna om jag absolut inte kan stå ut med dem längre, men mer än så tänker jag inte göra.

[tags]mikro, Samsung, bänkskiva[/tags]

*) Uttalas absolut inte som ”slaaagit sig” utan mer som ”schlaggi sejj”. Om man har ramlat har man däremot oftast slaaagit sig. 😉

4 kommentarer på “På plats”

    1. Du behöver en intensivkurs i norrländska, ser jag. Jag erbjuder utbildningspaket, komplett med surströmming och övernattning på ishotell. 😉

        1. Du kan få komma på självstudier under myggsäsongen, om det passar bättre? 😉

Kommentarer är stängda.