Allmänt, Foto

Vinter

termometer

Så var det dags igen. Jag ska verkligen försöka att inte klaga på kylan – för när det är kallt så snöar det (oftast) inte! Temperaturen kröp ända ner till -28 innan den sakta vände uppåt och stod på -21 i morse. Men jag tror den vänt neråt igen. *suck* Det känns så när jag går ut och röker luftar mig.

Jag tror det är något i luften, något som gör att allt som samlats sedan jul måste ut just precis idag, för här är fullt ös! Telefoner som ringer och besökare i en strid ström, alla med ärenden som de helst vill ha gjorda redan i förrgår, ungefär. 🙄 Igår var hur lugnt som helst, så jag hann göra en del förarbete på tidskrävande arbetsuppgifter, men idag är det bara att försöka hinna med.

Eftersom A blivit förkyld, blev det ändringar i middagsmenyn igår. Jag iddes inte laga det som var tänkt, utan snodde ihop en snabb middag åt bara mig själv istället. (Läs: han ska inte slippa undan broccoligratängen så lätt… *he he*)

Och idag fyller gullungen ett halvt år. *saknar*

UPDATE
Gullungens mor har lagt upp en filmsnutt och liten berättelse om honom på FB, så jag åtminstone får se honom.

[tags]kyla, jobbigt, broccoli[/tags]