Allmänt, Foto

Tankspridd

Halvfärdig

Det snöade för några dagar sedan (plus att det kom lite grann igår, men det var så lite att jag knappt ids nämna det) och jag skulle sopa bort snön från bron. OK, det mesta från bron fick jag bort, men upptäckte i morse att jag glömt räckena halvvägs… 🙄

Det är ju inte så att jag inte sett dem, jag har bara glömt sopa av dem helt. Rent logistiskt sopar jag uppifrån och ner, och har sopat räckena så långt kvasten räckte från där jag började. Skulle sopa nedre delen av räckena när jag kom längre ner i trappan, men glömde det.

Jag har snöat in 😉 på Ann Cleeves böcker just nu, serien om kommissarie Perez på Shetlandsöarna. Tydligen har hon även börjat skriva ännu en serie, om en kvinnlig kriminalare, men de böckerna har jag inte hunnit till än. Eller kanske de är äldre? Spela roll, gummiboll – jag ska läsa dem också, när jag är färdig med Shetlandsserien.

Vi har fortfarande kallt. -27 är en inte helt härlig temperatur att gå till jobbet i, men det är bara att klä sig. *rycker på axlarna* Det värsta är min astma, som inte gillar kylan utan snörper ihop halsen för mig. Om jag kommer ihåg att puffa mig med Bricanyl en kvart innan jag går ut, så går det bättre, men jag kommer oftast inte ihåg medicinen förrän jag är på väg ut genom dörren – och då är det så dags… 🙄

[tags]snö, kyla, Ann Cleeves, Bricanyl[/tags]

4 kommentarer på “Tankspridd”

  1. Här är just nu i skrivande stund -2 grader. En grad varmare och jag hade fått värmeslag. Det var skönare i förra veckan, för då hade vi rekord med -10 en morgon. Men det är jobbigt när det blir -40 och näshåren fryser. Jag har varit förutseende med näshårstrimmern.

      1. Kylan är här! Just nu är det -3! Jag fick ta på mig en kofta ikväll för att inte frysa i soffan när jag satt och läste in mig på morgondagens föreläsning. Fast det kan iofs vara föreläsningen som ger mig frossbrytningar…

        1. Jag har levt i kofta och filt mest hela helgen, i soffan framför TV:n. Perfekt väder för att hålla sig inomhus!

Kommentarer är stängda.