Allmänt, Katter

Rensning

Jag fortsätter att rensa i röran på mitt skrivbord, som skulle vara mycket enklare att hålla rent om jag inte dessutom kommit på att även rensa bokhyllan… Som tur är har jag en liten bokhylla, då jag bantat bort många pärmar sedan tidigare. Nu består den bara av två sektioner, istället för tre, som annars är standard i de flesta kontoren här inne.

Värst är att jag, för att kunna rensa, måste dra fram mer och mer saker – speciellt pärmar – för att få undan saker dit de ska, men det kommer att bli bra när jag är klar. Klar för den här gången, då pappershögarna alltid växer. 🙄

Vädret är helt underbart! (Åtminstone så länge jag slipper köra någonstans.) Några få kallgrader och lätta, fluffiga snöflingor (som ger massor av snörök – men jag behöver som sagt inte köra någonstans) som sakta dalar från himlen och lägger sig i ett mjukt snötäcke på allt som finns utomhus.

Madamen gick ut i morse och drog ett race över gården, bara för att det snöade. Hon gör som en hund; kör ner nosen i snön och springer så det ryker (snö)! Vid lagom temperatur gillar hon att vara ute, och om det snöar blir hon extra busig. Froppisen, däremot, slank snabbt in i badrummet – till det uppvärmda golvet – när jag öppnade ytterdörren. Hon går minsann inte ut i onödan. 😉

[tags]rensa i röran, pärmar, snörök, busig katt[/tags]