Allmänt, Foto

Okejdå

Godis

Jag lyder order.

Sortering och rensning fortsätter. Det tar aldrig slut, fyller bara på hela tiden. Så fort jag blir klar med en hög, kommer jag på att ännu en pärm behöver rensas eller gås igenom. Jag har dessutom mycket jag skulle vilja slänga direkt, utan att ens öppna pärmarna ( = arbetsbesparande), men se det går inte. Vissa saker måste sorteras ur och sparas.

Eftersom A inte kom förbi och åt paprikafisk med mig igår :mrgreen: så har jag matlådor både till lunch och middag idag, samt lunch imorgon. Det blev faktiskt riktigt gott! Själv gjorde jag couscous till, eftersom jag ville spara den potatis jag har till en annan rätt.

Just nu läser jag ”Gone girl” av Gillian Flynn, som e-bok på mobilen, och den är faktiskt bättre än jag väntat mig. Jag var inte speciellt imponerad av hennes tidigare ”Mörka platser” men hon får en chans till. 😉

[tags]sortera, rensa, matlåda, Gone girl, Gillian Flynn[/tags]