Allmänt, Foto

Nu, du

Krämer

Ansiktssmörja

Idag passade jag på att köpa ansiktskrämer. Dels en ”anti-age” (jisses, jag är i DEN åldern nu 😯 ) att använda på dagen, dels en nattkräm. Återstår bara att börja använda dem… Och, när jag väl börjat, att fortsätta använda dem. Just där brukar den största stötestenen vara; att hålla på längre än två veckor. Jag vill ha resultat direkt, efter (helst) en enda behandling, och så är det bra med den saken.  Tiddelipom.

Jag är färdig med e-boken jag läste tidigare och har laddat hem en ny – efterlängtad – bok till mobilen, så luncherna (och kvällarna) är räddade för resten av veckan. Måste bara se till att hålla mobilen laddad hela tiden. Speciellt när jag ska använda den som väckare nästa dag…

I morse var jag väldigt seg. Snoozade lite för länge, drog ut på tiden med både det ena och det andra, men till slut kom jag mig iväg till jobbet i alla fall. Det skulle faktiskt vara intressant att följa mina spår under morgonens mest förvirrade timmar, för jag springer kors och tvärs, glömmer saker, får börja om från början, vimsar runt. Inte strukturerad för fem öre.

[tags]Vichy Normaderm, uthållighet, Gone girl, Gillian Flynn, Odödlig, Sharon J Bolton, morgonkaos[/tags]

2 kommentarer på “Nu, du”

  1. Visst är det skitjobbigt det där med krämer!? Jag tycker att det borde räcka med att man köper dom och har dom i skåpet men man ska ju behöva stryka på dom också. Jobbigt!
    Varför heter det anti-age egentligen? Anti-ålder? Du kommer att se yngre ut alltså. Säg till om det fungerar. Jag är skeptiker av naturen 🙂

    1. Spänningen är outhärdlig! Jag använde nattkrämen igår kväll och dagkrämen (anti-age) i morse, och väntar nu på att känna mig som ung på nytt! 😉

Kommentarer är stängda.