Allmänt, Foto

Typiskt

Anteckningsbok

Jag tillbringar rätt mycket tid framför TV:n, det vet ni väl? Då och då när jag sitter/ligger där, kommer jag på något jag ska kolla på nätet. Visst har jag mobilen inom räckhåll, men kanske den har lite batteri (och jag behöver den för väckning) eller också behöver jag en stor skärm för att få bättre överblick.

Oftast ids jag inte lyfta min lata röv ur soffan precis då, utan tänker att jag ska komma ihåg att kolla på vad-det-än-är senare. Självklart glömmer jag bort det, tills nästa gång jag ligger behagligt inlindad i filten med en katt på magen…

Igår löste jag problemet genom att flytta en anteckningsbok (inklusive penna, nedstoppad i ryggspiralerna) från datorbordet till soffbordet, så jag ska kunna slänga ner en snabb anteckning om vad jag ska kolla upp när jag sätter mig vid datorn. Och bara därför kommer jag inte längre på något alls jag vill kolla närmare på… 🙄 Nåja, nu har jag en anteckningsbok inom räckhåll – det kommer väl fler tillfällen.

Just anteckningsböcker är något jag gärna samlar på mig. Helst små, men även stora, speciellt om pärmen är intressant (läs: glittrig) (typ de man kan hitta på Indiska). Om jag sedan använder dem, är en helt annan femma. (Jag har just nu två helt oanvända, fortfarande inslagna i plast.) Huvudsaken är att jag har dem. Utifall att. Man kan aldrig ha för många. 😉

UPDATE
Som ni ser, på boken jag har på soffbordet, så är inte ALLA mina anteckningsböcker glittriga. Det är faktiskt inget krav att de ska vara det, men visst slår jag till om jag hittar en.

[tags]Internet, anteckningsbok[/tags]

2 kommentarer på “Typiskt”

    1. Precis! Snabba idéer ska krafsas ner med snudd på oläslig handstil med penna på papper. Så är det bara.

Kommentarer är stängda.