Allmänt, Foto

Prinsessa på vift

Prinsessa

Igår kom en liten prinsessa förbi och hälsade på mig på jobbet (medan hennes mamma och morfar var på begravning). Jag har nu lärt henne vad man gör på mitt jobb:

  • provar mina blommiga pumps med skyhöga klackar
  • åker hiss
  • fikar från den Magiska Maskinen som spottar ut choklad åt henne och kaffe åt mig
  • döper mina mjukisdjur som jag har i bokhyllan och på skrivbordet…

Och när vi var uttröttade av alla dessa sysslor fick hon se på tecknade filmer på sin iPad.*

När mor och morfar kom och hämtade henne, åkte vi till en thairestaurang och åt jättegod lunch. Den här ”thaien” ligger en bit utanför samhället, på ett industriområde, så man måste ha bil eller jobba i närheten för att ta sig dit. Väl värt resan, tyckte vi allihop – speciellt prinsessan, som fick äta hur mycket friterad kyckling (favoriträtten) som helst. 😉

Idag snöar det. Igen. Det har tidigare kommit stora, stillsamt dalande, lätta snöflingor i ett par dagar. Nu är det fortfarande lätt snö som faller, men små, vassa flingor och det är inte frågan om att de dalar stillsamt längre. Ett riktigt busväder. Men, jag ska ingenstans idag – annat än till tvättstugan, och på vägen dit skulle jag bli MYCKET förvånad om det snöar – så jag bryr mig inte så mycket. Tänkte bara det kunde vara intressant för mina läsare att veta.

Jag är som uppslukad av boken jag håller på med. Tyvärr måste jag nu ladda mobilen, så jag hinner sitta vid datorn en stund samt gå i tvättstugan under tiden. Original-laddarsladden till S3:an är så kort, att jag inte kan använda mobilen medan den ligger på laddning**. Jag har en längre laddsladd men den är på jobbet – och jag glömmer jämt att ta hem den. Typiskt.

Nej, hörni. Tvätten väntar på mig vid källartrappan. Både smutsig tvätt som ska ner och ren tvätt som ska upp. Det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång. Yiiii-haaa! 😉

[tags]prinsessa, blommiga pumps, thaimat, snö, tvättstuga, Samsung Galaxy S3, laddare[/tags]

*) Jag försökte få henne att byta iPaden mot de blommiga pumpsen, men hon ville inte?!? Dumt av mig. Jag skulle låtit henne se filmerna först, så hade hon säkert bytt bort den sen. :mrgreen:

**) Kontakten närmast soffan sitter för långt ifrån…

2 kommentarer på “Prinsessa på vift”

    1. Ja, du har rätt – och egentligen vill jag inte ha något som börjar med ”i” och har stor bokstav efter. Det hade bara varit roligt att se hennes mors reaktion när jag visade bytet… 😉

Kommentarer är stängda.