Allmänt

Varning!

Detta är ett tyck-synd-om-mig-inlägg! 😉

Jag har blivit sjuk. Förkyld med feber. Hostar tills jag kräks. (Ni kan väl tycka lite synd om mig, i alla fall?)

OK, inte varje gång jag hostar – mest på morgnarna då jag får loss allt slem som samlats i halsen under natten. Att jag rökt i 35 år kan ha något med hostan att göra 😉 men tills det är vetenskapligt bevisat att just precis denna hosta har något med rökning att göra, så hävdar jag att den hör till förkylningen. (Alternativt är en biverkning från någon av mina dagliga mediciner.)

Idag är jag hemma från jobbet, efter att ha legat nerbäddad mest hela helgen. Jag måste försöka ta mig till affär & apotek fram och tillbaka utan att kollapsa, då både mat och mediciner behöver fyllas på. Låt mig säga som så: nässpray borde verkligen finnas i större förpackningar.

[tags]sjuk, förkyld[/tags]

4 kommentarer på “Varning!”

    1. Det är en arbetsskada.
      Alla andra på min avdelning har haft förkylningen, och precis när jag trodde jag klarat mig undan…

  1. Det är för mycket virus på nätet och IRL. Jag isolerar mig! Nej tack, du behöver inte nysa i ett kuvert och skicka… Det finns på närmare håll. Krya på dig!

    1. Ont krut förgås inte så lätt! Redan idag (tisdag) är jag på jobbet igen!

Kommentarer är stängda.