Allmänt, Foto

Stamkund

Förlängningar

Räknas man som stamkund på Walmart när man får hemskickat varor därifrån? 😉

Nu var det här visserligen med lite hjälp av K (tack så jättejättemycket!) men ändå… Nu ska jag väl klara mig ett tag. Förhoppningsvis sliter jag inte av allt för många förlängare i framtiden.

Idag är jag tillbaka på jobbet igen. Efter en tupplur igår vaknade jag och fullkomligen dröp av svett: jag svettades febern ur kroppen (det gör jag alltid) – och sedan var jag pigg igen. OK, lite skakig var jag fortfarande när jag var och handlade, men jag blev piggare allt eftersom tiden gick.

Vi på jobbet har – förstås – blivit bjudna på semlor till förmiddagskaffet idag. *slickar mig om munnen* De kom med specialleverans från caféet på andra sidan gatan. (Nu dreglar min syster! He he.)

Dagens middag blir antingen repris på våfflorna jag gräddade igår* eller också korv med bröd. Jag hade mjölk som behövde göras något av, så det blev 1) en stor bunke våffelsmet, och 2) många våfflor kvar. Nu är det ju så att all mat inte är god att värma upp igen, men jag tänkte äta kalla våfflor med hett te till lunch idag, för att variera mig lite. 😉 Jag kommer ändå att ha många våfflor kvar, men vi får väl se…

Jag har börjat läsa ”Min mormor hälsar och säger förlåt” men har svårt att fastna för den, även om jag gillade ”En man som heter Ove”. Det går lika trögt att fastna för ”Analfabeten som kunde räkna”, som jag har som pågående ljudbok. Nu kommer jag hela tiden på anledningar till att göra något annat istället… Jag kanske behöver något Riktigt Spännande att sätta tänderna i?**

[tags]Walmart, förlängningar, semlor, våfflor, Min mormor hälsar och säger förlåt, En man som heter Ove, Fredrik Backman, Analfabeten som kunde räkna, Jonas Jonasson, Låt den onde sova, John Verdon[/tags]

*) Jag misstänker att A svär långa ramsor över våffeljärnet de köpte mig till julklapp. Så mycket våfflor som vi ätit sedan jul har vi aldrig ätit tidigare – men jag måste ju testa olika recept innan våfflorna blir som jag vill ha dem… Nu har jag hittat rätt, så nu dröjer det ett tag innan det blir aktuellt med våfflor igen. (Hmmm. 25:e mars? 😉 )

**) Jag väntar ivrigt på att John Verdons ”Låt den onde sova” ska komma som ljudbok. DÅ kommer jag inte att hitta på anledningar till att sluta lyssna!