Allmänt, Dagens outfit, Foto

Måndag

Outfit

Så var det måndag igen… Helgen gick alldeles för fort, till och med så fort att jag glömde tvätta! 😯

OK; ni som följt mig ett tag vet ju att tvätt – framför allt vikandet av den – inte hör till mina favoritsysslor, så att jag skjuter tvättberget framför mig är inget ovanligt.

I lördags var jag till L i ett par ärenden, och avslutade med gosestund med gullungen. Nu går han – med sin lära-gå-vagn som han fick i julklapp! För att den inte ska vicka så lätt när han håller i handtaget, har de smarta föräldrarna satt två 1½-litersflaskor (fyllda med vatten) som tyngd i själva vagnen. Det är så kul att se honom promenera fram och tillbaka över golvet! 🙂

Vilken blåst vi haft under helgen! Lördag stormade det som värst, och jag trodde ett par gånger att min bil skulle blåsa av vägen. 😯 När jag kom hem hade A varit förbi och plockat ihop sådant som blåst ut runt gården* så jag slapp börja med att rensa upp. Snöskyfflar, soptunnor, fimpflaska… Allt hade svepts runt av de starka vindpustarna.

Det blåser fortfarande hårt, men jag har ändå ”gjort sommar” när jag klädde mig för jobbet. Den rödprickiga toppen är egentligen en sommartopp, speciellt när jag inte tar någon kofta över. Det är faktiskt inte kallt, utan flera plusgrader, så jag fryser inte.

Värmen, i kombination med blåsten, gör min gård glashal! Smältvattnet rinner över isen. Jag tog mig till bilen i morse, men det var med nöd och näppe. Få se om jag tar mig över gården när jag kommer hem, speciellt med tanke på att jag måste handla mat idag. Balansen kanske inte är den bästa när jag ska bära tunga kassar över halkan. 🙄

[tags]tvätt, lära-gå-vagn, blåst, sommarkläder, halka[/tags]

*) Han hade varit förbi i ett annat ärende, men städade upp när han såg vad som hänt.