Allmänt

Sammanfattning

En kort sammanfattning av måndagen: jag vaknade – och så var den här dagen förstörd…

Jo, jag vet, jag har snott det från någon (Ronny Eriksson?) men det sammanfattar dagen rätt bra. Och då har jag ändå inte nått lunch än. 🙁

På tal om lunch; jag glömde min lunchlåda hemma, så det får bli lunch från grillen idag. Jag tänker inte försöka ta mig över (den osandade) gården fler gånger än nödvändigt. Det var tillräckligt jobbigt att gå till bilen i morse.

Nu ska jag gå och stånga min panna blodig mot orubbliga principer. 🙄  Wish me luck!

[tags]måndag, Ronny Eriksson, lunch, stånga pannan blodig[/tags]

6 kommentarer på “Sammanfattning”

  1. Jadu, ibland har man sådana mornar. Jag har haft det ett tag nu, men jag tror för min del att det är min årliga ”vårvinterdeppa” som kommer lite senare än vanligt, så på så vis är det i alla fall bra. Och efter att ha läst din blogg ett tag tror jag inte du är jätteledsen över att vara ”tvungen” att gå till grillen och käka lunch.

  2. Har förresten glömt att berätta att jag såg en sådan där Moulinex i en affär här i stan. 175 kr skulle de ha för en ny och de kallade det för en råkostkvarn.

    1. Wow – det går fortfarande att få tag på nya? 🙂

      Jag hävdar fortfarande att de ska kallas ”månlandare”, vilket säger en del om vilken era som rådde när morsan fick/köpte sin…

      Jag ska förresten använda min ikväll, eftersom jag tänkt riva potatis.

Kommentarer är stängda.