Allmänt, Foto

Tulpaner

Tulpaner

Helt plötsligt fick jag tulpaner av min svägerska E! Hon tyckte jag behövde muntras upp, och visst blev jag glad! 🙂

För den som undrar hur det gick med uppvinklingen av sensorn till garagelampan, så kan jag berätta att det hjälpte – men bara lite grann. Jag har nu provat vinkla upp den ännu mer, så får vi se ikväll hur det fungerar. (Spänningen är outhärdlig. En riktig nagelbitare. Eller hur? 😉 )

Anledningen till varför vi inte får svar förrän ikväll, är att lampan lyser 4-5 minuter sedan den slagit igång. Eftersom jag fixat detta i morse, på väg till jobbet, hade jag inga 4 minuter att vänta på att lampeländet skulle slockna av sig själv. Jag får kolla hur det blev när jag kommer hem efter jobbet – eventuellt när jag far hem på lunch. Om jag kommer ihåg…

Jag har börjat läsa ”Svarthuset” av Peter May, som e-bok från biblioteket. Det går inte att tillräckligt betona hur fantastiskt smidigt jag tycker det är med e-böcker på bibblo! Jag kan låna en ny bok när jag vill – veckodag eller tidpunkt spelar ingen roll! Dessutom behöver jag inte bära böcker eller komma ihåg återlämning, då det sköts automatiskt.

Det är både bra och bu, då jag inte kommer mig till biblioteket längre. Jag, som tidigare varit en flitigt återkommande besökare… Samtidigt är det väldigt smidigt att kunna sköta även dessa ärenden hemifrån, precis som bankärenden och shopping.

[tags]tulpaner, garagelampa, Svarthuset, Peter May, bibliotek[/tags]