Dagens outfit, Foto

Länge sedan

image

Det är länge sedan ni fått någon dagens outfit från mig, så jag tänkte slå på stort och ge er TVÅ bilder idag! 😉

Min gula volangtopp från Walmart har framkallat massor av positiva kommentarer, redan i morse, så jag tänkte ni också måste få se den. Den piffar upp min grågrönbleka kofta (med okänt ursprung) och mina säckiga jeans (från Ellos).* En bonus är att jag påminner folk om att det snart är påsk. 🙄

image

Som extra utsmyckning har jag idag en egenhändigt tillverkad brosch, där jag hängt diverse sönderplockade smycken. Helt unik! Det jag saknar är några (glittriga?) plastpärlor att blanda upp tingeltanglet med, men det går att fixa när jag kommer ihåg det i de rätta omgivningarna.**

För övrigt fick jag faktiskt en komplimang i går (eller förrgår) från en medarbetare som tyckte jag har så många fina smycken, och jämt använder dem! 🙂

[tags]dagens outfit, volanger, Walmart, brosch, smycken[/tags]

*) Jag sa ju att de skulle töja sig när jag börjar använda dem, syrran!

**) Antingen i en pysselbutik eller hos någon med en eller flera småflickor i hushållet. Eventuellt kan jag ha något passande i mina egna gömmor…?

2 kommentarer på “Länge sedan”

  1. Av någon outgrundlig anledning har jag fått för mig att du nätshoppar väldigt mycket kläder. Hade jag varit som du, hade jag gått hem på lunchen varje dag och bytt kläder bara för att skryta lite bland arbetskamraterna. Att du minsann har jättemycket fint att välja mellan. Själv går jag alltid i min blåa pyjamas på jobbet då jag inte har något alternativ. Du däremot…! Fast då får du också dubbelt så mycket att tvätta. Och dubbelt så mycket att vika. Men bortsett från det?

  2. Nätshoppar? Jag??? Hur kan du tro något sådant om mig? 😉 *skyfflar diskret undan senaste förpackningen bakom soffan*

Kommentarer är stängda.