Allmänt, Foto

Börjar om igen

image

Vintern var ”borta”, snön och isen efter gator och vägar hade tinat bort – och så kommer det mera snö igen. Ja, ja. Vi tog ut segern i förskott. *rycker på axlarna* Det är åtminstone varmare ute nu, inte lika kallt som det varit tidigare under veckan.

Nu är det superspännande att försöka ta sig över gården hemma hos mig! Hård blankis med ett tjockt lager kallsnö ovanpå, kombinerat med det ”dike” A och H grävde förra veckan, gör det till en utmaning att försöka ta sig till/från bilen! 😉

Jag var på ett årsmöte med påföljande middag igår. Det var supergott, och alla som var med satt bara och stönade av mättnad efteråt. När jag kom hem blev det pyjamas och morgonrock direkt, med siktet inställt på soffan & TV:n – men jag ”skulle bara” först… Och hips vips hade jag blivit pigg igen!?!

Jag blev lite snopen, men samtidigt var det tur att jag inte somnade när jag var sådär proppmätt. Då brukar jag drömma hiskliga mardrömmar. Nu blev det istället en lugn natt, och jag hann fixa en massa småsysslor under kvällen.

Ni vet, sådant där som tar två sekunder att plocka undan men man låter det ligga just för att det bara tar två sekunder så man kan göra det senare när man har två sekunder till övers och går åt andra hållet blablabla. Jag har mycket sådant som ligger och väntar.

Det känns som att det är lääänge sedan jag var till IKEA…? Men jag ska behärska mig, och istället ta itu med tvätten den här helgen (har ni hört det förut?). Den tvätt som är torr sedan förra helgen och alla handdukar, lakan, m m, som väntar på sin tur i tvättmasken.  Vem vet, jag kanske tvättar gardiner också, så jag kan byta i köket någon gång?

Dessutom har jag gott om tvätt att vika, som samlats sedan tidigare, så det jag tar upp från tvättstugan blir bara en liten påfyllning i drivorna. Vem vet, jag kanske tar min ljudbok med mig för att lyssna på medan jag viker tvätt. Frågan är väl vilket som är tråkigare: boken eller tvätten… 🙄

[tags]snö, halka, proppmätt, mardrömmar, småsysslor, tvätt[/tags]

2 kommentarer på “Börjar om igen”

    1. Eller – i mitt fall – en pensionerad granne med snöslunga… Gården var skottad när jag kom hem! 🙂

Kommentarer är stängda.