Allmänt, Foto

Helgen

wpid-20130327_064057.jpg

Ha! Det blev som vanligt under helgen: jag och soffan och en katt på magen. Tvätten far ingenstans, så den kan vänta till en annan gång.

Jag har inte bara sett TV, utan läst ett par böcker också. Dels har jag läst färdigt ”Svarthuset” av Peter May (mycket bra bok, rekommenderas åt de som gillar engelska deckare), dels har jag läst ”Redan död” av Stephen Booth (ännu en bra bok i serien om Ben Cooper och Diane Fry*). Riktigt skönt att bara vara bokmal emellanåt!

Jag tragglar vidare med ”Analfabeten…” som ljudbok och har lyssnat medan jag satt på bron och vände näsan mot solen. Ja, solen sken riktigt bra under lördagen! Söndag var det däremot grått, men varmt, väder. (Läs: gården är inte glashal längre, nu har den hårda isen luckrats upp.)

På tal om katter, så har jag försökt klippa tovor på madamen under helgen. Det gick inte så bra – hon har väldigt kort tålamod – så nu är tid hos veterinär bokad. Där får hon en spruta lugnande, så rakas hon, och sedan får hon en spruta uppiggande. Same procedure as every year.

Enda skillnaden i år är att min favoritvet A börjat jobba hos oss (på mitt jobb! 😯 ) (men inte på min avdelning och inte som veterinär), så nu blir det någon helt ny vi får träffa, madamen och jag. Spännande!

[tags]helg, lat, bokmal, raka tovor på katt[/tags]

*) Precis som med alla andra böcker som ingår i en serie, så underlättar det om man läst de tidigare böckerna – eller åtminstone den som kom innan den jag nu läst.