Allmänt, Foto

En räddande ängel

Ängel

Ibland är jag en räddande ängel för en annan avdelning, då jag kan rycka in där för vissa sysslor – om jag har tid. Idag var en sådan dag, då jag bokats upp i god tid innan jag skulle vara där.

Däremot upptäckte jag en morgon för ett par veckor sedan att jag var inbokad på den avdelningen den dagen, utan att ens ha blivit tillfrågad?!? Då blev jag lite sur. Jag har faktiskt egna arbetsuppgifter som jag inte kan släppa när som helst, utan lite planering i förväg.*

Haha! När jag idag jobbade på den andra avdelningen, hjälpte jag en kund, som blev så nöjd så h*n nästan lovade mig blommor! Jag har förvarnat dem, som i vanliga fall har hand om de arbetsuppgifterna, att OM någon kommer med blommor, så är de till mig. :mrgreen:

[tags]räddande ängel, hjälpsam[/tags]

*) Den dagen tvärvägrade jag, och sköt fram hjälpsamheten till idag. Jag måste hinna jobba undan lite eget innan jag kan byta kontor, även om det inte är för mer än några timmar.