Allmänt, Dagens outfit, Foto

Snabbis

selfie

Jag hann med en snabb selfie* i hissen i morse. Ni ser väl nitarna som glittrar på topen? 😉 Topen är från USA, mest troligt Dressbarn, koftan är en gammal favorit, broschen som håller ihop koftan är egen design, jackan kommer från Ellos och sjalen från USA. Vanliga blåjeans och svarta joggingskor är utom bild.

Igår lyckades jag göra bror E JÄTTEsur på mig, men det skiter jag i. Lång historia kort: han tänkte ta ett barnbarn med sig utomlands. Här pratar vi alltså om en som inte kan åka någonstans utan en annan vuxen som håller rätt på honom, typ ”reseledare”. Bara tanken på en sådan resa får det att skrika NEEEJJJJ!!!!! inombords. Jag har även ringt barnbarnets mor och talat förstånd med henne. Hon hade (precis som sin far…) inte tänkt igenom saken och tagit lärdom av tidigare erfarenheter. Nå, nog om detta.

Idag ska jag ä-n-t-l-i-g-e-n få sätta tänderna i den roliga arbetsuppgiften som gick om intet förra veckan! Då hade jag laddat, idag är jag mest ”mjä-hä”, men det kommer att bli bra! Det kan inte bli sämre – det är alla inblandade överens om… 🙄

UPDATE
Jaaaa, det blev riktigt bra – och alla vi inblandade är på samma spår, åt samma håll och tycker väldigt lika! Det bådar gott för framtiden! Som ett extra plus har jag två som får göra slavgörat, medan jag bara pekar med hela handen. *he he*

UPDATE 2
Alltså. Jag har alldeles för låg lön med tanke på en del kunder jag förväntas ge service åt. (Detta har inget med tidigare uppdatering att göra, utan beror på ett besök jag fick, precis när jag publicerat uppdateringen.) (Jag, som var så glad! F*n också.)

[tags]selfie, reseledare, arbete, upp som en sol, ner som en pannkaka[/tags]

*) Precis som på alla selfies plutar jag med munnen, det ser ni väl – inte. 😆