Allmänt, Foto

Sjukt

skärmdump

Nejdå, jag är inte alls hypokondriker! Var får ni det ifrån? 😉

Det är faktiskt en slump att mina senaste googlingar på mobilen råkat vara på just sjukdomar. Av en eller annan anledning har dessa dykt upp i mitt medvetande, och jag har kollat upp dem. Oftast är det i samband med något jag ser på TV, som får mig att vilja kolla upp något lite närmare.

”Lupus”, till exempel. Jag tror nästan alla Dr House’s patienter kollats upp för lupus i vartenda avsnitt. Numera heter det SLE istället, och är en sjukdom där kroppens celler angriper sig själva – ungefär. (Googla, ni också, så får ni bättre information. :mrgreen: )

[tags]sjukdomar, hypokondrisk, googla[/tags]

2 kommentarer på “Sjukt”

  1. L i SLE står för lupus. Kolla inte upp piglux, för då blir du deprimerad. I dag lärde jag mig att ADD kodas F90.0B. Eller… jag är nog nördigare än vad du är när det gäller sjukdomar. 😉

    1. Nörd är väl bättre än hypokondriker?
      (Och nu måste jag kolla upp piglux, bara för att du skrev sådär!)

Kommentarer är stängda.