Allmänt

Kladdkakor

Miss Muffin

Det finns en anledning till att jag inte bakar. Se ovan. 🙄

Jag skulle göra vanliga muffins, som jag hade pippi på att baka förr i tiden (medan jag ännu bakade). Sökte fram ett recept, tryckte ner smeten i formar, gräddade det antal minuter som stod i receptet, tog ut muffinen för att svalna medan jag satte på kaffe.

När kaffet var klart och jag skulle äta nybakta muffins till upptäckte jag att de inte var färdiggräddade. Alla hade fått en grop i mitten, där locket/taket liksom sjunkit in, och gropen var fylld av muffinssmet… *djuuup suck*

Eftersom jag inte har någon hund att mata med eländet, så fick jag själv agera hushållsgris. De gick att äta – jag gillar ju smet – men med sked, och de var lite konstiga i konsistensen – typ halvgräddade. Ja, ja. De gick ner. Allihopa. Men inte på samma gång.

[tags]muffins, misslyckat bak[/tags]