Allmänt, Foto

Slö söndag

image

I det soliga söndagsvädret passade jag på att filosofera över en kaffemugg ute på bron, medan jag klippte naglarna. Mina naglar har en förunderlig förmåga att brytas av precis när jag minst önskar det, men nu är de jämnlånga i alla fall. (Och jag fastnar inte i kläderna och drar ut trådar med någon ojämn kant.)

Söndagen var en dag för återhämtning. Jag hade kunnat göra mycket mer, men lite grann blev åtgärdat. Till exempel har jag satt upp den nya (gigantiska) köksklockan, som till min stora förtjusning faktiskt fungerar som den ska! Däremot glömde jag alldeles bort att kolla om solcellslamporna jag satte ut fungerar, men jag får väl hålla mig vaken ikväll istället.

Jag har även packat upp och installerat de flesta av sakerna jag shoppade i lördags. En del grejer kommer jag på allt eftersom att jag glömt kolla om de fanns till förmånligt pris, men spela roll. Jag kommer att shoppa fler gånger. Jag lovar. 😉 Vad jag har gjort den här gången är att jag shoppat en grej jag ska försöka kränga på jobbet, då den inte passade hos mig (där jag tänkt ha den). Den var aaaningen för stor.* Så går det ibland.

Den här veckan är sönderhackad, då det är en röd dag på torsdag, vilket innebär halv dag på onsdag – och så en klämdag på fredag, då jag lovat jobba eftersom det verkar som att alla andra tar ledigt då. Det är det där med att hålla ställningarna… Nä, allvarligt, jag sparar mina lediga dagar till senare. Rätt vad det är kanske jag tar mormorledigt någon av dagarna när lille J är hos mig? Vi får se. Jag misstänker att de dyker upp nästa vecka.

[tags]klippa naglarna, köksklocka, shopping, klämdag[/tags]

*) Att mäta utrymmen i förväg är för amatörer. Jag ögonmåttar så bra. Oftast.

2 kommentarer på “Slö söndag”

  1. Känner igen det där med att naglar alltid går sönder vid fel tillfälle. Och alltid när man inte har en nagelfil i närheten.

    1. Och så försöker man bita på kanten för att jämna till den, vilket bara gör den ännu mer fransig och rivig. 🙄

Kommentarer är stängda.