Allmänt

Kallare

Det blev kallare idag – det är visst snö på väg?!? Äsch, då!

Men, det är klart – efter att vi haft varmt och soligt väder och all snö tinat bort, så kommer det ett oväder lagom till valborgsmäss. Som tur är slipper jag stå vid en brasa och frysa häcken av mig medan lotter, fika och grillad korv säljs till förmån för någon klassresa. Den perioden är över.

Igår försökte jag ragga upp både A och H att komma på lördag eller söndag med bil & släp för att hämta mina sängar. Dessutom lockade jag med att det blir en sväng in på Elgiganten också, där jag ska köpa en ny TV. Eller, förresten, TVÅ nya TV:ar.* Måste ju ha en i sovrummet också. 😉

Efter en titt i reklambladet ser jag att det numera tydligen är 3D som gäller i TV-världen.

Jag. Vill. Inte. Ha. 3D.

A tycker jag är hopplös efter i utvecklingen, men jag hävdar att jag inte vill betala för något jag ändå aldrig kommer att använda. Han har tydligen 3D på sin TV, men ”använder det inte”. Vad är det då för mening med att ha det???

[tags]kallare, TV, 3D[/tags]

*) A tror att jag har blivit galen! :mrgreen:

2 kommentarer på “Kallare”

    1. Jag lever just nu i symbios med min TV. Jag kommer att bli bigamist. 😉

Kommentarer är stängda.