Allmänt

Irriterad

Alltså, är det någon mer än jag som har problem med den senaste versionen av WP-appen till mobilen (Android)?

 • Jag kan lätt uppdatera kommentarerna, för att se om någon ny kommit sedan sist, men inläggen är stört omöjliga att uppdatera. Det är bara om jag publicerar ett inlägg via mobilen, som det kommer fram att andra nya inlägg är gjorda.
 • (Jag drar med fingret på längden, på tvären, på snedden, snabbt, långsamt – ingen uppdatering av listan med inlägg. Listan uppdaterar inte heller sig själv när jag byter till den sidan, vilket kommentarslistan gör.)
 • Alla utkast ligger kvar som utkast i mobilen fast de blivit inlägg i datorn?!? Om jag tar bort utkasten från mobilen, försvinner inlägget jag gjort av utkastet.

Mycket irriterande! 😈

Jag får prova göra en ominstallation av appen ikväll, jag har inte tid nu. Det kanske hjälper. *morrar o muttrar*

[tags]WordPress, mobilapp, Android, inlägg, utkast[/tags]

6 kommentarer på “Irriterad”

 1. Jag bloggar via dator. Mobilen har jag bara till Facebook och Twitter. Och… ibland ringer jag ett och annat samtal, men det är så sällan att det inte är värt att nämna. Så glöm det där med att prata i mobil.

  1. Jag bloggar via datorn, och det är därför det är så irriterande att mobilappen inte hänger med. Den förra versionen var bättre synkroniserad.

 2. Håller med om att det är lite knöligt att lägga ut och spara i utkast via mobilen. För mig kan det bero på åldern

  1. Synkroniseringen är inte bra. 🙁
   Jag gör nya inlägg med rubrik och foto från mobilen, sedan skriver jag texten på datorn (mycket bättre tangentbord). Förr synkade dator o mobil bättre med varann, så jag slapp se inlägg jag gjort färdiga i datorn som ”draft” i mobilen.

 3. Sv: På undersidan av jula lamporna sitter en liten plastbit dra ut den så lyser de när det blir mörkt.
  Lycka till!

Kommentarer är stängda.