Allmänt

Tänka sig

Min lilla blogg, som jag gnetat på med i många år (och i många skepnader), har nu den hisnande summan av … *ta-daa* … inte mindre än tjugo följare! 😆

Här är det läge att tala om att jag verkligen inte skriver för massorna, utan för mitt eget höga nöjes skull. Vill du läsa om mode eller samhällsdebatt så gå någon annanstans.

Vid en snabbkoll av vad jag grävt ur mig genom åren, så tycker jag att jag var roligare förr? Då skrev jag oftare något med en liten twist, nu skriver jag mest om vad jag gör och vad jag äter. Nåja, det är väl en sorts utveckling, det också.

Av ren slöhet har jag också börjat mobilblogga ibland. Jag ids helt enkelt inte dra mig upp ur soffan och gå till skrivbordet ”bara” för att blogga. Om jag däremot har annat jag också ska göra/kolla på datorn, så bloggar jag därifrån. (Men ofta bloggar jag från jobbet…)

Så över till väderprognosen: dagens väder är soligt och blåsigt. Inte kall blåst, men hård. Grabbarna som hämtar jobbets returpapper varje onsdagsmorgon fick springa efter kartonger som var på rymmen i blåsten. :mrgreen:

Efter senaste rökpausen upptäckte vi en GIGANTISK äckelspindel vid ingången, så vi tordes knappt öppna dörren för att gå in igen. Kan man sjukskriva sig och gå hem istället en sådan gång? 😉

[tags]följare, mobilblogg, väder, spindelskräck[/tags]