Foto, Katter

Kolla

Kattsaker

Jag hittade ett par prydnadskatter igår på en annons. Visst är de söta?!? 🙂

Vad som inte syns på bilden är att den knubbiga katten utan öron är av modell ”rysk gumma”, det är alltså katter inuti varandra!* Hur cool som helst! När jag såg den visste jag att den måste bli min…

Jag hade turen att få dem hemlevererade också, eftersom säljaren var upptagen under kvällen men skulle åka förbi mitt hus. Hon fick se lite av mina tidigare kattfynd, och hann klia i froppisen (madamen var ute).

Kaoset på vinden fortsätter, men nu är bokhyllan flyttad. Återstår bara att flytta böckerna från sängen till hyllan innan jag kan göra nästa omflyttning. De ska – förstås – sorteras efter författare, men kanske inte i bokstavsordning. Någon måtta på ordentligheten får det vara.

[tags]shopping, prydnadskatter, fynd[/tags]

*) Jag hann plocka ihop den ”ryska gumman katten” innan jag kom på att fota prydnaderna, för froppisen tyckte det var jättekul att peta ner den minsta katten (ca 3 cm hög) från bordet – den rullade ju så lustigt på golvet. 🙄