Allmänt, Foto

Gästrum

Gästrum

Jag slet som ett djur (och bröt alla naglar på minst en hand) för att få på frottéöverdragen på resårmadrasserna, och sedan madrasserna i sängramen – alldeles själv. Nu börjar det likna något! Skickade en bild till B, som genast ringde för att tala om hur snyggt det blir. Hon känner knappt igen rummet längre, men det gör inte A eller jag heller. 😉

På lördag får jag besök, inte bara av B och J och lille J, utan även av J:s föräldrar (och ev hans bror)! Det var på tiden! Hoppas vädret är bra så vi kan grilla, men jag får ha en reservplan vad gäller maten. Jag har redan bestämt att det blir rabarberpaj till efterrätt.

Det var perfekt torkväder idag. A fixade torkvindans slagsida först på eftermiddagen så jag iddes inte börja tvätta då. Dessutom verkade vädret bli mulet, och det vet ni ju vad som händer när man hänger tvätt utomhus…? Precis – då börjar det regna. Tvättkorgen börjar bli ganska full, men det är mycket gardiner och sänglinne i den denna vecka. Jag ska nog inte byta dessa de närmaste dagarna igen.* :mrgreen:

I natt har jag sovit i min nya säng! När jag steg upp i morse hade jag ont bakom ena skulderbladet, men det berodde nog inte på sängen, utan på min förmåga att slänga tunga säckar med skräp i en container under gårdagen… Det var lördagsöppet på ”soptippen”, så jag passade på att göra mig av med en del saker som samlats. A körde två vändor med mina utsorterade böcker – han var alldeles slut efteråt.

[tags]gästrum, grilla, rabarberpaj, tvätt, sopsäckar[/tags]

*) Och ifall jag skulle byta sänglinne eller gardiner innan jag tvättat, så har jag gott om rena sådana. Jag behöver inte använde de som ligger i tvätten.